fbpx

Cast Gate

Over ons

Bij CastGate geloven wij in de kracht van persoonlijk advies. Aan de start van elk project bespreken we uitvoerig jouw wensen en denken met je mee. Zo maken we de stalen deur die het beste bij jou past.

Naast al meer dan 20 jaar ervaring in metaalbewerking, zijn wij aangesloten bij een betrouwbaar netwerk van bouwkundige professionals in verschillende disciplines. Van stucwerk tot elektra. Hierdoor kunnen wij volledige ontzorging aanbieden en houden wij onze levertijden kort.

”Het allermooiste aan elk project is samen met de klant op zoek gaan naar de perfecte deur. Van ontwerp tot de productie en de uiteindelijke montage, het is een mooie combinatie van ambacht, creativiteit en persoonlijk advies.” – Michael de Jong, founder CastGate.

Het enthousiaste team van CastGate wordt aangestuurd door bouwkundig ingenieur Michael de Jong (foto). Nog voordat industrieel staal populair werd bij het grote publiek was hij al gefascineerd door het tijdloze design van stalen deuren. Inmiddels ontwerpt en levert Michael voor klanten in heel Nederland.