fbpx

Enkele stalen scharnierdeur

Stalen deuren zijn toch alleen voor villa’s? Ben je bang dat je woning niet geschikt is voor een stalen deur?
Of een woning nu groot of klein is, een stalen deur van CastGate is een echte boost van luxe voor ieder interieur. CastGate maakt de deuren geheel op maat, dus uw ouwe deuropening is altijd geschikt voor een stalen deur van CastGate. 

Stalen taatsdeur

Zijn er deuren die beide kanten op kunnen draaien?
Kies dan voor een stalen taatsdeur van CastGate. Taatsdeuren kunnen naar binnen of naar buiten draaien. Door deze eigenschap hebben deze deuren geen kozijn nodig waardoor de deur als het ware vrij zweven in de deuropening.

Stalen schuifdeur

Heb je geen ruimte voor een stalen scharnier of taatsdeur?
Geen probleem, dan is een stalen schuifdeur wat voor jou! De deur kan sierlijk aan de wand worden gemonteerd of zelfs mooi weggewerkt worden in de muur.

Dubbele stalen scharnier of taatsdeur

Wil je zo veel mogelijk ruimtelijkheid en lichtinval?
Kies dan voor een dubbele stalen deur van CastGate. Met deze interieurbooster profiteer je maximaal van de ruimtelijkheid en lichtinval, en verbind je de ruimtes met elkaar.

Stalen roomdivider

Wil je op een stijlvolle manier van één kamer twee of meerdere ruimtes maken?
Dan is een roomdivider echt is voor jou! Door een roomdivider onstaat er een vorm van van knusheid en privacy zonder het gemis van de kwaliteiten van ruimtelijkheid en lichttoetreding. Zo kunnen de ouders rustig tv kijken en de kinderen ongestoord aan de tafel studeren.

Stalen deur met zijlicht

Ik heb geen ruimte voor een dubbele deur, maar wil wel zo breed mogelijk?
Omdat CastGate alles op maat maakt zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos. De beste optie in deze situatie is een enkele stalen deur met een zijlicht.